Tudor Chirilă îl taxează într-un manifest pe Klaus Iohannis

Tudor Chirilă îl taxează într-un manifest pe Klaus Iohannis

Celebru şi pentru opiniile sale, Tudor Chirilă nu s-a retras în tăcere după ce preşedintele Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de socializare că în cazul Antena 3,  ANAF a acţionat “heirupist” şi “nepotrivit”.

Tudor Chirilă scrie în manifestul său: "

"Presedintele Klaus Iohannis consideră că recuperarea unui prejudiciu prin punerea în aplicare a unei SENTINȚE JUDECĂTOREȘTI DEFINITIVE e o “banală chestiune administrativă”. Președintele Iohannis consideră că atunci când trebuie recuperați (de mai bine de un an) banii statului, acțiunea ANAF (recuperatorul) este pripită. Când ANAF – care nu a fost în stare să recupereze zecile de milioane de euro devalizați în diversele dosare de corupție – face un pas în acastă direcție, Președintele României afirmă că libertatea de exprimare riscă să fie “suprimată” de o “banală chestiune adiministrativă”.

Trebuie să fii prost sau angajat Antena 3 încât să nu recunoști/realizezi că ANAF a procedat absolut legal în chestiunea recuperării, la fel cum trebuie să fii din nou prost încât să nu observi că libertatea de exprimare nu are nicio legătură cu recuperarea unui prejudiciu și nici licența de emisie cu sediul.

Între paranteze, mă aștept ca după acest comentariu păpușile de la televizor să-mi sară la beregată (drogat, bețiv, ipocrit, impostor etc.) semn că libertatea de exprimare e mai vie ca oricând.

Revenind, Președintele României se amestecă într-un litigiu al unei televiziuni private periclitând și influențând acțiunile unei instituții a statului aflată în subordinea unui guvern pe care pretinde că îl susține. Cam grav. Pentru că oamenii care l-au făcut pe Iohannis președinte au sperat că el va veghea la buna funcționare a instituțiilor statului.

Nu, domnule Iohannis, Barack Obama n-o să facă niciodată o declarație de susținere a CNN în ipoteza în care Ted Turner ar înfunda pușcăria condamnat pentru corupție. Oare dacă nu mi-aș plăti TVA-ul către ANAF timp de vreo cinci ani și m-aș afla în fața unei executări (consecință a unei sentințe judecătorești definitive) aș beneficia de susținerea dumneavoastră pentru această “banală chestiune administrativă…?"

Continuarea manifestului se poate citi aici: http://www.expunere.com/tudor-chirila-manifest-impotriva-lui-klaus-iohannis-trebuie-sa-fii-prost-sau-angajat-antena-3.html

Preşedintele a pierdut un număr foarte mare de fani pe facebook în doar 3 ore după ce a publicat declaraţiile despre ANAF în cazul evacuării Antenelor.

 

Sursa: expunere.com, romaniatv.net

Comentarii

5 Comments

 1. dracula

  18 februarie, 2016 at 2:08 pm

  D-le justitiar stie tot unde naiba ai fost cand BASESCU CU FAMILIA SI GUVERNUL  SI JUSTITIA ASERVITA  DISRUGEAU TOT SI FABRICAU DOSARE ADVERSARILOR POLITICI SI ANUNTA INAINTE CA JUSTITIA SA STIE CINE URMA SA FIE ARESTAT  SI CAT URMEAZA SA STEA DUPA GRATII!!!!ATUNCI TACEAI CHITIC!!!!OAEE DIN CE OALA DE ACTIVISTI FACI PARTE!!!!

 2. bebela

  18 februarie, 2016 at 4:32 pm

  Dragii mei s-a umplut tara de sifilitici. Daca oamenii publici condamna libertatea presei, apoi nu mai avem scapare in tara asta…

 3. niculita59

  18 februarie, 2016 at 6:18 pm

  Mai chirila ce competente ai tu sa judeci oameni.????  Duteeeee!!!!!!

 4. nervosu

  19 februarie, 2016 at 9:47 am

  Nici ca artist nu mi-ai plăcut niciodată. Dar ca biped, î-mi provoci o scârbă organica!

 5. Nineta F.

  4 martie, 2016 at 5:11 pm

  Trebuie să recunosc că Tudor Chirilă are dreptate în ceea ce priveste aplicarea legii, egal, tuturor cetățenilor si institutiilor, însă dezaprob modul prost în care si-a manifestat nemulțumirea. Probabil că si Presedintele se asteptă "să-i sară unii la beregată ", cum se exprimă Chirilă, la fiecare acțiune pe care o întreprinde, la fiecare mesaj postat, pentru că"nimeni nu poate mulțumi pe toată lumea". Însă este sigur că Dl Iohannis are multe restanțe atât la cele 11 teme din programul pentru România cât si în unele situații la nivel european din ultimii ani, când sigur nu s-a întreabat cum mi-ar fi mai bine mie, românului, si funcție de asta să ia o decizie. Nu mă interesează că se supără Anghela M. sau Barosso….timpul a demonstrat 'binele' pe care ni l-a vrut Europa și America! nu puteau 'înghiți'  România în stadiul ei de dezvoltare din 89, tehnologizarea economica ne-ar fi propulsat în competiție. Aș fi întradevăr prost sa mai cred ca Europa urmărește binele meu. Lipsa de stabilitate și de perspectivă a U.E. are o cauză principală: IPOCRIZIA! Binele unei națiuni nu se obține prin distrugerea economică a acelei țări, cum binele U.E. nu înseamnă prosperitatea unui grup restrâns.

  Asa ca Tudore, urmărește dacă și cum ANAF-ul îsi va duce treaba începută, privind antenele, până la sfârșit. Deja au intervenit de-afară….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Sus